Web prodaja

Napredni prodajni alati podržani učinkovitom prodajnom strategijom

Danas posao prelazi na internet, jer svaki peti redovito kupuje na mreži. Web trgovine danas nisu samo opcija, već nužan uvjet za uspješno poslovanje. Ali to je tek početak. Za uspješnu internetsku prodaju, trebate i uspješnu strategiju koja će privući pravu ciljanu publiku u vašu internetsku trgovinu, uvjeriti ih s dobrom prezentacijom i besprijekornim iskustvom kupnje te ih redovitom i automatiziranom komunikacijom privlačiti k sebi iznova. 

Prednosti

Prednosti digitalizacije prodajnih aktivnosti

Web trgovina s integriranim ERP sustavom, automatizacijom e-adresa i chatbotovima za komunikaciju s klijentima, sustavom nagrađivanja i poticanja prodaje putem internetskih utjecajnih osoba. 

Ovisno o specifičnostima vaše djelatnosti, pomoći ćemo vam razviti i implementirati učinkovitu prodajnu strategiju koja će vašu internetsku trgovinu pretvoriti u neumorni prodajni motor koji generira prodaju 24/7. 

Kombinirajte i automatizirajte prodajne aktivnosti, od početnog istraživanja tržišta, stjecanja i njegovanja (potencijalnih) klijenata do rješavanja reklamacija. Upravljajte željama i zahtjevima klijenata na jednom mjestu i osigurajte da uvijek budete u toku. 

Pratite uspješnost ostvarenja prodajnih ciljeva u stvarnom vremenu na razini prodajne ekipe i pojedinih prodavača te uz pomoć umjetne inteligencije istražite mogućnosti optimizacije i prilagodbe s obzirom na željene ciljeve. 

Čak 69% potrošača kaže da je važno ili vrlo važno vidjeti novi proizvod svaki put kada posjete internetsku trgovinu. 

Želite li saznati kako digitalizirati prodajne aktivnosti i pokrenuti uspješno e-poslovanje?

Prijavite se za besplatnu konzultaciju.
Prijavite se

Produkti

Poboljšajte svoju online prodaju