Serverska oprema

Radite bez prekida

Serveri i serverski sustavi srce su svakog informacijskog sustava. Svaki server je prilagođeno rješenje koje odgovara vašim specifičnim potrebama. Imajte server koji će vam osigurati miran i siguran rad te postavite infrastrukturu koja podržava rast i razvoj. 

Prednosti

Postavite infrastrukturu koja podržava rast i razvoj

Postavljanje serverskih sustava izvodimo prema vašim zahtjevima i na temelju hardverske i softverske opreme koja je specifična za vašu tvrtku ili industriju. 

U slučaju migracije vaših postojećih sustava na novije ili druge sustave, prijenos se obavlja stručno i sigurno. Prethodni pregled postojećeg stanja i upoznavanje s željama klijenta samo je početak. 

Centralizirano mjesto za kontrolu i upravljanje sustavom omogućava nam potpunu kontrolu i upravljanje serverskim sustavom. Brz protok informacija i neprekinuto funkcioniranje od ključne su važnosti. 

Serveri rade na operativnom sustavu Microsoft Windows Server, koji nudi potpunu kompatibilnost s aplikacijskim programima Microsoft Exchange, SharePoint i alatima Microsoft 365, koji su kompatibilni s oblačnim sustavom Azure. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi