Elektronsko poslovanje - bizBox

Okruženje za bespapirano poslovanje koje podržava izdavanje i razmjenu eRačuna u Jadranskoj regiji i EU.

Suvremeno ePoslovanje u oblaku omogućuje vam elektroničko pohranjivanje, digitalizaciju računa i drugih naprednih rješenja za povezivanje vaših partnera u procesu razmjene podataka i dokumenata putem bizBox platforme. Osigurajte automatiziranu i sigurnu eRazmjenu - EDI B2B s vašim kupcima, dobavljačima i državnim organima, kod kuće i u inozemstvu. Kvaliteta, zakonska usklađenost i prilagodljivost su karakteristike bizBox platforme koja vam omogućuje suvremeno poslovanje. 

Prednosti

Prilagođeno rješenje za vaše ePoslovanje

Platforma bizBox osigurava jedinstveno sučelje i usluge za pristup širokom nizu funkcija, zakonski usklađenog bespapirnog poslovanja u oblaku. Usluge bizBox-a su prilagođene za podršku specifičnim procesima kao što su eNarudžba i Logistika, ali se mogu koristiti i samostalno (npr. eHramba.si i eRazmjena). 

Sigurni elektronički putevi osiguravaju vjerodostojnu razmjenu poslovnih dokumenata i izvođenje različitih B2B procesa. 

Jedinstveno upravljajte ovlaštenjima i zajedničkim prijavama na različite usluge platforme bizBox. Svojstva i prava se vode odvojeno za korisnike i tvrtke. 

Osigurane su usluge i okolina za provođenje i upravljanje B2B procesima i aktivnostima među tvrtkama (narudžba, računi, logistika i dostava itd.). 

Platforma bizBox nudi širok niz naprednih alata koji osiguravaju zakonsku usklađenost, optimiziraju procese i služe kao ulazna točka za bespapirno poslovanje. 

Potpuno okruženje za bespapirno poslovanje

eRačuni

eRačun je formalni strukturirani elektronički dokument, izdan u skladu s standardima i nacionalnim preporukama, zakonski usklađen dostavljen putem sigurnih elektroničkih puteva. Kako biste pojednostavili poslovanje s eRačunima, bizBox nudi rješenja i usluge za pripremu, izdavanje, pohranu i razmjenu eRačuna. bizBox podržava izdavanje i razmjenu eRačuna u Sloveniji i cijeloj EU. 

eNarudžba

Usluge bizBox-a osiguravaju eRazmjenu eNarudžbi, eDostavnica, eRačuna i drugih standardiziranih EDI eDokumenata u procesu digitaliziranog postupka nabave i isporuke robe između partnera u različitim granama industrije (trgovina, distribucija, proizvodnja, HoReCa, e-trgovina itd.). bizBox vam omogućuje brz i jednostavan prijelaz na EDI postupak narudžbe s domaćim ili stranim poslovnim partnerima koji zahtijevaju automatiziran način ePoslovanja putem EDI. 

eHramba

eHramba je izvrsno rješenje za sve koji žele sigurno čuvanje poslovne dokumentacije. eHramba je certificirani zakonski usklađen repozitorij eDokumenata koji osigurava centralizirano vjerodostojno elektroničko čuvanje svih vaših sadržaja u elektroničkom obliku. Svi elektronički dokumenti čuvaju se na jednom mjestu, a do njih možete pristupiti u bilo koje vrijeme putem vaših postojećih aplikacija, preko weba ili mobilno. 

eImenik

bizBox eImenik omogućava pregled osnovnih informacija o organizacijama koje su uključene u bizBox okruženje i povezane mreže. Pretraga je moguća po nazivu ili poreznom broju. Ako je partner već u bizBox eImeniku, prikazuju se informacije o nazivu, poreznom broju, mreži i mogućnostima primanja i slanja eDokumenata putem bizBox mreže. eImenik također uključuje pregled primatelja eRačuna iz okruženja javne uprave Slovenije (UJPnet) i obveznika javnih nabava Hrvatske (FINA) i Srbije (eFAKTURA). 

U nekoliko koraka do automatizirane razmjene i slanja eRačuna

Rješenja

Povezani proizvodi