Power Display

Prikaz odabranih podataka na pregledan način

Prikažite ključne podatke iz ERP-a na zaslonima u proizvodnji. Vizualizirajte podatke u proizvodnji, imajte pregled nad ključnim metrikama događanja u proizvodnom procesu u stvarnom vremenu i uspostavite učinkovit protok informacija među zaposlenicima. Osigurajte da su svi zaposlenici u stvarnom vremenu obaviješteni o tijeku rada, od izrađenih količina do otpada po količini i zastoja u radu strojeva. 

Prednosti

Prikažite ključne informacije svojim zaposlenicima

Power Display omogućuje prikaz podataka proizvodnje u stvarnom vremenu. Možete prikazati podatke, kao što su broj gotovih proizvoda, broj narudžbi ili dnevnu učinkovitost u odnosu na cilj. Također omogućuje prikaz različitih podataka, kao što su opisi proizvoda ili poluproizvoda, crteži, planovi ili radni nalozi s osobama odgovornim za određeni zadatak. 

Imate mogućnost prikazivanja podataka informativne prirode koji se mogu postaviti putem ERP sustava - Business Central. Prikazujte obavijesti, interne html stranice, upozorenja i druge prilagođene informacije koje želite prikazati. Svi podaci i prikazi na zaslonu su definirani u vašem ERP sustavu, odakle ih možete prilagoditi. 

Uvijek imajte pregled dostupnosti radnika. Kroz zaslon u svom uredu ili radnom prostoru imat ćete pregled dostupnosti svakog pojedinog radnika ili tima, ovisno o postavkama, što će vam olakšati planiranje posla. 

Podaci ili informacije koje želite prikazati su potpuno prilagođeni po mjeri i lako se postavljaju putem poslovnog informacijskog sustava Microsoft Dynamics 365 Business Central. Prikaz je moguć na TV zaslonima svih vrsta i veličina, ali i na tabletima ili računalima putem preglednika. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi