Microsoft SharePoint

Omočite timski rad i suradnju

Razmjenjujte informacije, podatke i izvješća brže pomoću programa SharePoint. Moderan intranet omogućuje stvaranje web stranica za suradnju među zaposlenicima i mnogo više. Organizirajte sve svoje projekte i zadatke u nekoliko minuta i stvorite preglednu strukturu datoteka. 

Prednosti

Organizirajte, izgradite, povežite

Pohranjujte podatke na zajedničkom oblaku koji omogućuje suradnju u stvarnom vremenu i dijeljenje dokumenata, vijesti i informacija. Jednostavno i sigurno surađujte unutar i izvan svoje organizacije putem svih uređaja, uključujući mobilne uređaje. 

Potaknite organizacijsku učinkovitost dijeljenjem zajedničkih resursa i aplikacija na internetskim stranicama i portalima. Oblikujte atraktivne web stranice koje će pričati priče ili prenositi vijesti unutar tvrtke. 

U suvremenom svijetu nije potrebno da su svi zaposlenici na istom mjestu da bi suradnja unutar tvrtke bila produktivna. SharePoint omogućuje povezivanje kalendara, organizaciju dokumenata, stvaranje zadataka i slanje obavijesti e-poštom u stvarnom vremenu. 

SharePoint je iznimno alat za pretraživanje sadržaja unutar dokumentnog sustava. Pomoću detaljnijih uvida dobivate podatke koji vam omogućuju brže i lakše donošenje odluka ili stjecanje novih znanja. Dodatno možete poboljšati komunikaciju i povezanost s alatom Yammer. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Microsoft SharePoint u tvrtki

Rješenja

Povezani proizvodi