AllForTeam HRM

Ojačajte svoje zaposlene

Održite svoje zaposlene motiviranima, educiranima u svojim područjima i spremnima za postizanje ciljeva u poduzeću. Omogućite zaposlenicima da izraze svoje mišljenje, ocjene i poboljšanja koja omogućavaju kadrovski i poslovni rast poduzeća. 

Prednosti

Neka vaši zaposlenici rastu zajedno s vašom organizacijom

Svaki zaposlenik ima svoj profil u kojem su zapisani svi podaci, kompetencije, obrazovanje, znanje i želje za postizanjem napretka u području obrazovanja i dodatnih vještina koje nudi njihova organizacija. Platforma također omogućuje vrlo jednostavan pregled i prikaz tko je na godišnjem odmoru ili bolovanju. 

Zaposlenici se mogu prijaviti na obrazovne programe koje predlažete ili sudjelovati na obrazovnim programima koji će proširiti njihovo znanje na druga područja rada. Obrazovne programe i tečaje mogu predložiti i sami zaposlenici putem sučelja. Također imate pregled postignutih ciljeva obrazovanja svakog pojedinca i koji tečaj još trebaju završiti ili je li uspješno odgovorio na sva pitanja iz godišnjeg razgovora. 

Optimizirajte radne procese i uklonite složene procese. Pomoću jednostavnog sučelja postavite procese "onboardinga", godišnjeg ili polugodišnjeg razgovora. U automatizirani proces uključite sve odgovorne osobe i putem platforme automatski šaljite obavijesti i pokrećete postupke rada potrebne za određeni zadatak ili proces. 

Pomoću analitike i detaljnijih podataka koji su prikazani vizualno i interaktivno, otkrijte područja koja zahtijevaju dodatno obrazovanje i smanjite jaz u znanju koji postoji u vašem poduzeću. Imajte potpuni pregled nad učinkovitošću rada pojedinca, s preciznim pregledom upisanih sati na projektima i zadacima. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rešitve

Sorodni produkti