BI  – poslovna analitika

Vizualizirajte ključne poslovne podatke

Aktivirajte vrijednost koju vaši poslovni podaci nose. Pretvorite podatke i nejasne tablice u atraktivne uvide s kojima će zaposlenici i menadžeri na svim razinama odmah dobiti prave informacije za donošenje odluka. Na jednom mjestu spojite cjelokupnu sliku poslovanja radi otkrivanja novih prilika i planiranja budućih poslovnih odluka. 

Prednosti

Prednosti BI rješenja

Pomoću BI rješenja dobit ćete potpuni pregled nad ključnim pokazateljima vašeg poslovanja i brže primijetiti trendove, što će vam omogućiti donošenje informiranijih i učinkovitijih poslovnih odluka. 

Pomoću vizualizacije podataka lakše i brže ćete primijetiti potencijalne probleme i na njih pravodobno reagirati. 

S naprednim BI rješenjima nećete dobiti samo vrijedne uvide u poslovne izvještaje, već i pokazatelje zadovoljstva zaposlenika, raspodjele radnih naloga i učinkovitosti proizvodnje, što će vam omogućiti donošenje boljih odluka u cjelokupnom upravljanju tvrtkom. 

Poslovna analitika danas nije više uvjet, već nužnost ako želite biti uspješni na međunarodnom tržištu. Stoga je važno usvojiti napredna analitička rješenja koja će vam pružiti značajnu konkurentsku prednost. 

Implementacija BI rješenja prosječno povećava prodaju za 24%. 

Želite saznati više o BI rješenjima?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Produkti

Prilagođena rješenja

Zadovoljni uporabniki 

Uz Microsoft Power BI dobili smo jednostavan, brz i opsežan pregled dinamike unutar različitih postojećih radnih procesa. Uz Power BI, prethodno neobrađeni poslovni podaci postali su vrijedne informacije za praćenje rada i poslovnih odluka.

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, Financijski direktor i voditelj projekta

Korištenje Power BI-ja omogućuje nam brz i učinkovit pregled prodaje, isporuka, zaliha itd. Uvođenjem smo dobili pregled cjelokupnog poslovanja, a ujedno nam omogućuje lakši kontakt s kupcima i dobavljačima.

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Direktor