Microsoft Dynamics 365 Business Central

Jedno rješenje za cjelokupno poslovanje

Jedan od najkorištenijih alata u suvremenim organizacijama iz različitih gospodarskih grana omogućuje vam da na jednom mjestu dobijete sve što vam je potrebno za uspješno poslovanje vaše tvrtke. Stvorite sveobuhvatan pregled svog poslovanja koji uključuje prodaju, nabavu, financije, proizvodnju, usluge, zalihe, ljudske resurse, sredstva i projekte. 

Prednosti

Koristite ono što koriste najbolji

Prilagodbom sučelja prema vašem radnom okruženju i području poslovanja omogućava vam kvalitetne uvide u vaše cjelokupno poslovanje i visoku učinkovitost. Budite spremni za rast svog poslovanja već danas i koristite alat koji podržava vaš poslovni rast. 

Povežite ljude i procese te postignite konačnu organiziranost rada i pomoću uvida u poslovanje temeljene na povezanim programima kao što su Microsoft 365 i Microsoft Teams. Automatizirani procesi smanjuju obim administrativnih zadataka, pa se možete više posvetiti svojim ključnim procesima. 

Suvremeno, intuitivno i korisniku prijateljsko sučelje kakvo poznajete iz drugih Microsoftovih programa. Ovisno o vašoj poslovnoj ulozi u tvrtki, dostupni su vam prilagođeni pogledi, resursi i pametna obavijest. 

Business Central bez problema surađuje s drugim Microsoftovim rješenjima kao što su Power BI, Dynamics 365 Suite, PowerApps, Flow i drugima. Proširena integracija s programom Outlook omogućava upravljanje ponudama na temelju e-pošte klijenata i automatizaciju izdavanja računa. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central u tvrtki

Rješenja

Povezani proizvodi