AllForWeb

Prilagođeno rješenje za vaše poslovanje na internetu

Web rješenje koje omogućava prilagodbu vašim željama i vrsti poslovanja. Alat AllForWeb temelji se na upravljaču web sadržaja Umbraco, koji se smatra jednim od najpriznatijih sučelja, jer omogućuje iznimnu prilagodljivost i mogućnosti nadogradnje, kada vam zatrebaju. 

Rešitve

Odaberite web rješenje po mjeri

Zahvaljujući open-source platformi, imate beskrajne mogućnosti dizajniranja modernih web stranica koje će korisnike inspirirati svojom brzinom i responzivnošću, bez obzira na računalnu opremu ili mobilni telefon. Oblikujte web sadržaj s optimiziranim sučeljem, koje omogućava višejezičnost, jednostavan unos sadržaja i SEO optimizaciju. 

Prilagodite dizajn web trgovine cjelokupnom grafičkom izgledu svog poduzeća. Izrada web trgovine s Umbraco sučeljem i AllForWeb rješenjem je prilagodljiva te omogućuje široki spektar proširenja i funkcionalnosti za e-poslovanje B2B ili B2C. Integracija s ERP sustavom – Business Central/Navision omogućava vam pregled zaliha, košarice, kupaca ili promjene cijena proizvoda u realnom vremenu. 

S naprednim portalima omogućite poslovnim partnerima da s vama komuniciraju jednostavnije i učinkovitije, uređuju narudžbe i plaćanja, a vi možete na jednom mjestu vidjeti i voditi ključne informacije o prodajnim aktivnostima. Sa mogućnošću integracije s ERP sustavom ili drugim vanjskim sustavima, sučelje vam omogućava implementaciju odabrane poslovne logike. 

Zbog prilagodljivosti, AllForWeb je idealan alat za razvoj rješenja prilagođenih korisniku. Alat omogućava integraciju s brojnim drugim alatima i aplikacijama te nudi mogućnost izgradnje vlastitih okruženja, poput intraneta, extraneta i drugih rješenja. Mogućnosti prilagodbe i nadogradnje su vrlo široke. 

Certificirani Umbraco partner

Budući da uvijek težimo najboljim i dugoročnim rješenjima, ponosni smo certificirani partner Umbraco online rješenja. To nam omogućuje da stalno pratimo trendove i inovacije u online tehnologijama i rješenjima kojima je korisničko iskustvo na prvom mjestu. Naš tim već ima više od 15 stručnjaka.

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi