Microsoft 365

Vaš ured u oblaku

Potpuno rješenje za sve vrste i oblike tvrtki nudi mnoštvo korisnih programa koji poboljšavaju učinkovitost rada i potiču suradnju među zaposlenicima. Alati poput Worda, Excela, Powerpointa, Accessa, Plannera, Yammera, Microsoft Teamsa, SharePointa, OneDrivea i Outlooka su visoko učinkovita rješenja koja će poboljšati vaše poslovanje. 

Prednosti

Modernizirajte svoje poslovanje

Sigurnost poslovnih podataka i dokumenata iznimno je važna. U aplikaciji SharePoint možete omogućiti pristup dokumentima samo osobama kojima vjerujete. Smanjite mogućnost cyber napada s integriranim sigurnosnim protokolima koji su najbolji u svojoj klasi. 

Iskoristite potencijal mobilnog ureda i s cloud uslugama obavljajte posao uvijek i svuda. Alate Microsoft možete koristiti na različitim uređajima i operacijskim sustavima, poput iOS-a, Androida i naravno Windowsa. 

Alati u sklopu Microsoft 365 omogućuju vam učinkovitu suradnju među različitim odjelima ili skupinama. Rješenja poput SharePointa, Teamsa i Power Appsa omogućuju vam neograničeno i brzo dijeljenje te zajedničko korištenje dokumenata i sadržaja, čime se ubrzava i poboljšava donošenje odluka ili planiranje. 

S alatom PowerApps možete bez ikakvog programerskog znanja izraditi prilagođene aplikacije. Koristite unaprijed postavljene predloške i jednostavno sastavite svoju aplikaciju, a zatim je odmah počnite koristiti. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Microsoft 365 u tvrtki

Rješenja

Povezani proizvodi