Microsoft Dynamics 365 Plaće

Automatizirajte obračun plaća

Ljudi su ključni poslovni resurs i svako poduzeće koje želi napredovati temelji svoj uspjeh na zaposlenicima. Za vas pružamo potpunu kolekciju rješenja za HRM, koja će vam omogućiti lakše i učinkovitije upravljanje zaposlenicima te ubrzati rutinske i administrativne procese. 

Prednosti

Rješenje na koje se možete osloniti

Aplikacija za obračun plaća unutar rješenja Microsoft Dynamics 365 Business Central ili Navision modularno je izgrađeno samostalno rješenje za obračun svih vrsta primanja koje pravne osobe isplaćuju fizičkim osobama u Republici Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. 

Rješenje Dynamics 365 pogodno je za različite djelatnosti u gospodarstvu ili javnoj upravi. Cijeli sustav omogućuje visoku razinu prilagodljivosti i praćenje podataka prema različitim kriterijima i vremenskim razdobljima. 

Razbremenite odjel za plaće automatiziranim procesom obračuna plaća. Omogućite jednostavan izračun plaća uz jednostavan uvid u kadrovsku evidenciju. Oblikujte jasna izvješća i brzo i učinkovito se prilagodite zakonskim promjenama. 

S Microsoftovim cloud rješenjem, arhivirajte svoje obračunske liste po radnicima, troškovnim mjestima, nositeljima i tvrtki. Imajte sigurnu pohranu analitičkih izvješća o prihodima, rashodima i vrstama plaćanja radnika. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi