Microsoft Azure - oblak hosting

Izgradite bilo što, bilo gdje

Platforma Azure s više od 200 proizvoda i usluga u oblaku pomaže vam da izgradite rješenja koja rješavaju probleme i grade vašu budućnost. Koristite ili upravljajte alatima i s njima izgradite prema vlastitim potrebama i željama. S pohranom podataka u oblaku ne morate brinuti o platformi (serveru) koja je nužna za rad programskih rješenja. Izbjegavajte servisiranje i održavanje samog sustava i prepustite to potpuno našem timu. 

Prednosti

Budite spremni za sutra

Zaštitite podatke svojih kupaca i tvrtke s višeslojnim sigurnosnim podatkovnim centrima i infrastrukturom. Više od 3500 stručnjaka neprestano brine za sigurnost vaših podataka. Koristite vodeći program Azure, koji održava najveći broj usklađenosti u industriji. 

Budite spremni na izazove sutrašnjice već danas. Migracija u oblak nije samo poboljšanje skalabilnosti i sigurnosti. To je i stjecanje mogućnosti prilagodbe i jeftinijeg upravljanja vašim bazama podataka. 

Omogućite svojim zaposlenicima rad od bilo gdje na bilo kojem uređaju s uslugama u oblaku. Sigurno koristite rješenja koja su potpuno optimizirana za operativni sustav Windows 10 i sve Microsoft 365 programe. 

Stvorite i lansirajte s aplikacijama koje imaju mogućnost izbora jezika i drugih programskih opcija, i upravljajte s njima. Iskoristite najpopularnije integrirano razvojno okruženje s više od 20 milijuna programera koji koriste Visual Studio i Visual Studio Code. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi