Power DMS

Poboljšajte upravljanje dokumentima

Power DMS je potpuno rješenje za upravljanje dokumentima koje podržava sve poslovne procese u različitim industrijskim granama. Omogućuje elektroničko snimanje dokumenata i upravljanje radnim tokovima s upravljanjem cijelokupne dokumentacije u tvrtki. Osigurava brži protok dokumenata u tvrtki, smanjuje troškove rukovanja dokumentima i omogućava učinkovit pristup dokumentima i informacijama u trenutku kada su potrebni. 

Prednosti

Digitalizirajte poslovanje

Ulazne dokumente možete snimati skeniranjem, uz mogućnost prepoznavanja sadržaja pomoću OCR tehnologije. Dokumente u formatu PDF možete jednostavno dodavati funkcijom povuci i ispusti ili izravno iz e-poštanskog sandučića. Za dokumente koji automatski dolaze u sustav, osigurana je integracija za primanje e-dokumenata. 

Cijeli sustav temelji se na tehnologiji Microsoft SharePoint i pravilno je integriran sa svim potrebnim poslovnim procesima u informacijskom sustavu Microsoft Dynamics 365 Business Central ili Navision. Podržani su brojni formati, protoci dokumenata, različiti radni tokovi, višerazinsko odobravanje dokumenata i napredno pretraživanje sadržaja dokumenata. 

Svi dokumenti sigurno su pohranjeni u vanjskim arhivima putem Microsoftovih oblaka. Tako vam nije potrebno čuvati fizičke kopije dokumenata, brinuti se o njihovoj sigurnosti i stvarati dodatne troškove pohrane. Elektroničkim oblikom možete pristupati dokumentima u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu samo osobe koje imaju dodijeljen pristup. Kao spremište dokumenata možete koristiti i direktne baze podataka, prostor na disku ili vanjsku SQL bazu. Po zahtjevu se dokumenti također kopiraju u certificirano e-arhiviranje. 

Dokumentni sustav temelj je za napredne integracije i elektroničke razmjene za e-račun, E2P (elektronički na papir) i cjelokupno ostalo e-poslovanje (e-narudžbe, e-isporuke). Dokumente iz spremišta možete jednostavno prilagoditi i prikazivati izravno u sustavu Microsoft Dynamics 365 Business Central. Prikaz slike dokumenta na bilo kojem dokumentu ili šifrarniku čini rješenje Power DMS potpunim i potpuno integriranim rješenjem i proširenjem sustava. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Power DMS u tvrtki

Rješenja

Povezani proizvodi