CRM - upravljanje odnosima s klijentima

Povećati zadovoljstvo kupaca, provoditi učinkovitiji i ciljaniji marketing, poboljšati prodaju.

Statistika tvrtki koje koriste CRM

29 %

veća prodaja

34 %

povećana produktivnost prodajnog tima

42 %

poboljšanje točnosti predviđanja prodaje

Prednosti

Zašto koristiti CRM rješenje?

Kako biste poboljšali prodaju, ključno je dobro upoznati klijenta i znati kako razmišlja i djeluje u svakoj fazi kupovnog puta. Dynamics CRM vam pomaže otkriti preferencije vaših klijenata, poslovne prilike, što će se događati s klijentom u budućnosti te što trebate poduzeti kako biste zadržali njihovu lojalnost. 

Dynamics CRM vam omogućuje da klijentu, prema njegovom interesu, pružite prave informacije o proizvodima i uslugama te ponudu koju će odmah prihvatiti. Time poboljšavate konverziju i skraćujete prodajni ciklus, što pridonosi boljem planiranju prihoda od prodaje i održavanju zdravog financijskog toka. 

Vaš odnos s klijentom ne završava prodajom, već tek počinje. Pomoću Dynamics CRM-a možete ostati u kontaktu s klijentom i brinuti se o njemu na način koji njemu najviše odgovara. Na taj način osiguravate da se klijent uvijek iznova vraća, a gradite vrijedan odnos temeljen na povjerenju i lojalnosti. 

Pomoću naprednih CRM rješenja možete automatizirati procese za izradu ponuda, sklapanje ugovora, pripremu radnih naloga i upravljanje troškovima. Osim toga, možete pratiti ostvarivanje marketinških i prodajnih ciljeva u stvarnom vremenu te jednostavno analizirati podatke i predviđati trendove. 

Poduzeća koja koriste CRM rješenja prosječno povećavaju prodaju za 29%, produktivnost prodajnog tima za 34% i točnost prodajnih prognoza za 42%. 

Želite saznati više o CRM rješenjima?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se.

Produkti

Optimizirajte prodaju i marketing

Zadovoljni uporabniki 

CRM rješenje omogućuje nam unificirano upravljanje prodajnim prilikama i učinkovito upravljanje prodajnim lijevkom. Nastavljamo graditi sustav uvođenjem drugih poslovnih područja.

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Voditelj komercijale i asistencije

Microsoftovo CRM rješenje omogućuje nam učinkovit i transparentan rad s našim klijentima. Preporučam.

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, Administrator