Power Logistics

Učinkovita rješenja za vaše dostavljače

Pomoću ove modularne rješenja možete poboljšati dio svog logističkog procesa, smanjiti mogućnost grešaka i poboljšati učinkovitost distribucije te povećati zadovoljstvo kupaca. S rješenjem Power Logistics stvarate popis proizvoda koji automatski generira dostavnicu u ERP sustavu - Business Central. 

Prednosti

Modularna rješenja po mjeri

Potpisujte dokumente preko mobilnog telefona koji ima instaliranu aplikaciju za bezručno potpisivanje dostavnica i dokumenata koje dostavljač treba za učinkovito i sigurno poslovanje s kupcima. Ako isporuka paketa ne uspije, dostavljač to može odgovarajuće označiti, a vaš se potpis automatski sprema na dostavnicu u elektronskom obliku. 

Rješavajte reklamacije jednostavno i brzo. Rješenje Power Logistics omogućuje rješavanje reklamacija zbog oštećenja ili drugih neugodnosti, i to odmah pri isporuci paketa. Proizvod označite kao odbijen zbog reklamacije preko sučelja. Sliku oštećenja snimite preko aplikacije koja fotografiju priloži odgovarajućoj dostavnici. 

Skeniranjem koda na paketima ili grupi paketa saznajte koja dostavnica i kupac pripada. Tako imate na raspolaganju popis proizvoda u jednoj dostavnici. Kod većih narudžbi imate mogućnost potpisivanja više narudžbi odjednom s jednim potpisom. Priloženi dokumenti su dostupni u pdf formatu. 

Baza podataka je izravno povezana s poslovno-informatičkim sustavom ERP - Microsoft Dynamics 365 Business Central, što omogućava sinhronizirano djelovanje s modularnom rješenjem PowerLogistics. Svi dokumenti, potpisi, isporuke i reklamacije su dostupni u jednom sustavu. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi