Kepion 

Optimalno planiranje i izvještavanje

Zaboravite na nekoliko mjeseci planiranja prodaje, nabave i proizvodnje te ručno prikupljanje podataka za usporedbu trenutnog poslovanja s planom. Skratite proces planiranja i pratite uspješnost poslovnih aktivnosti u stvarnom vremenu. Kontrolingu i vodstvu osigurajte trenutne informacije za vođenje tvrtke prema ciljevima postavljenim u poslovnom planu. 

Prednosti

Kreirajte aplikacije za svoje poslovanje

Spojite i uskladite svoje planiranje, izvještavanje i financijsku konsolidaciju. Fokusirajte svoje financije na više strategijske aktivnosti s dodanom vrijednošću kroz automatizaciju standardiziranih procesa. 

Kreirajte plan prodaje koji precizno predviđa procjene prihoda i potiče rast te upravljajte primjenom poslovnih strategija i operativnih planova u cijeloj tvrtki. 

Integrirajte planiranje i analizu lanca opskrbe te objedinite svoje operativno, prodajno i financijsko planiranje za cjelovito rješenje za cijelu tvrtku. 

Program za financijsko izvještavanje omogućuje vam dobivanje podataka iz svih odjela. Kroz tehnologije OLAP i Microsoft SQL možete analizirati različite baze podataka i usporediti ih među različitim scenarijima u financijskim izvještajima. Izgled izvještaja, grafikona i tablica možete potpuno prilagoditi svojoj tvrtki. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi