AllForUtility Portal

Vaše višenamjensko rješenje

Web portal i mobilna aplikacija AllForUtility na pametan i funkcionalan način uključuju više korisnih aplikacija, istovremeno pružajući visoku razinu zadovoljstva pri korištenju različitih funkcija. U platformu se može integrirati više korisnih aplikacija, a sve podatke objedinjuje u jedinstveno i elegantno rješenje. 

Prednosti

Cjelovito rješenje na dohvat ruke

Popis funkcija je obiman, a neke od njih uključuju izvješćivanje o potrošnji, pregled računa i povijest plaćanja, pregled potrošnje, cjenik i dodatne usluge. 

Portal omogućuje unos trenutne potrošnje za daljnju detaljnu analitiku. Također možete dodati e-poštu i telefonski broj za bilten "popisnog razdoblja". Možete uspoređivati mjesečna ili godišnja izvješća te stvarnu i predviđenu potrošnju. 

Imajte pregled stanja mjesečnih plaćanja na profilu pojedinca od trenutka izdavanja računa. Podaci koje imate navedene u određenom prikazu su mjesec, broj računa, datum računa, datum dospijeća, sažetak, otvoreni iznos, stanje i prilog u PDF formatu. 

Za slučajeve kada vam je potreban brzi popravak u vašem domu. Pošaljite prijavu i opis problema, a portal će vam automatski osigurati kontakt s najprikladnijim stručnjakom za taj problem. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi