Power MES

Sustav za praćenje proizvodnje

MES sustavi prate, nadziru i optimiziraju ključne aktivnosti u proizvodnom procesu u realnom vremenu. Optimizacija se može provoditi u svim aktivnostima, od izdavanja proizvodne narudžbe do njenog izvršenja. Na naprednom terminalu, koji je potpuno integriran s mehaničkom opremom i ERP sustavom, zaposlenici mogu pokrenuti radni proces jednim klikom u realnom vremenu, bilježeći vremenske i količinske okvire te prateći i optimizirajući proizvodni proces. 

Prednosti

Optimizirajte procese u proizvodnji

Power MES alat je proširenje standardnog dijela proizvodnog modula unutar Microsoft Dynamics 365 Business Central rješenja. Unutar poslovno-informatičkog sustava, tvrtka stvara plan proizvodnje i otvara radne naloge koji mogu biti dodijeljeni točno određenom radniku na točno određenom proizvodnom mjestu ili su dostupni svim radnicima. 

Radnik se prijavljuje na terminalu putem NFC kartice, gdje mu se prikazuju radni nalozi. Na ovaj način bilježe se radno vrijeme, potrošeni materijal, proizvedena količina i proizvodni zastoji. Radnik može informacije izravno prenijeti u sustav u realnom vremenu, omogućujući potpuni pregled operativnog tijeka proizvodnje. 

Terminali, koji su robusnije izrade, prikladniji su za prostore gdje su prisutni prašina i prljavština. Terminali s većim ekranima ili čak računalima pogodni su za čiste proizvodnje, gdje radnici uz popis radnih naloga žele vidjeti i tehničku dokumentaciju, planove, upute, kontrolne postupke ili druge dokumente. Svi terminali rade na Android ili Windows uređajima ili koriste prilagođeni sučelje. 

Power MES je dio sveobuhvatnog rješenja koje može uključivati i dokumentacijski sustav. Osim radnih naloga, možete prikazivati i prilagati svu potrebnu dokumentaciju koju čuvate i vodite u svom dokumentacijskom sustavu, što omogućuje pregledno i jednostavno unošenje i pristup svim vrstama dokumentacije. 

Planiranje rada
Mogućnost dijagnostike i analize strojeva
Prikupljanje i prikazivanje ključnih podataka
Povezivost s dokumentacijskim sustavom

Ključne prednosti

Proširenje standardnog proizvodnog modula

Microsoft Dynamics 365 Business Central /Nav

Otvorenje radnih naloga unutar ERP sustava

Specifični terminali i kartice s NFC tehnologijom za prijavu radnika

Prijavljivanje i bilježenje ključnih podataka

(radno vrijeme, potrošeni materijal, proizvedena količina, zastoji)

Mogućnost ručnog unosa informacija u sustav

Prikazivanje dijagnostike i analize stanja strojeva

Povezanost s dokumentacijskim sustavom - mogućnost prikazivanja svih vrsta dokumenata na terminalu

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi