Karijera

Širimo svoj tim. Pridruži nam se!

U tvrtki Business Solutions nudimo ugodno i poticajno radno okruženje, priliku za razvoj vještina i znanja u području poslovne informatike, programiranja, računarstva, upravljanja projektima i marketinga. Prijavi se i postani dio vrhunskog tima Business Solutions!

220+

Zaposlenih

8

Poslovnih jedinica

3

Slobodnih radnih mjesta

Ne možeš pronaći svoj posao iz snova?

Piši nam

Zašto se pridružiti tvrtki Business Solutions

Postanite dio tima, pripadajte

U tvrtki Business Solutions vjerujemo da je zajednica više od pojedinca i da je zajedničko dobro važnije od zadovoljstva pojedinca. Zato smo jedni drugima uvijek na podršci i cijenimo timski duh i međusobnu suradnju.

Razvijte svoj potencijal

Ovdje ćete moći razvijati svoj potencijal i postati najbolji u onome što radite. Pri tome ćemo vas podržavati i pomagati. Poslušat ćemo vaše ideje i, kad god je to moguće, pomoći vam da ih ostvarite.

Ostavite trag

Ako želite ostaviti trag u društvu, pridružite nam se. Zajedničkim snagama razvijat ćemo rješenja i tehnologije koje će pomoći u stvaranju boljeg sutra.

Pronađite ravnotežu

Posao nije jedina uloga u našem životu. Mi smo i roditelji, partneri, sportaši, putnici, glazbenici, gurmani, zabavljači itd. U tvrtki Business Solutions cijenimo i poštujemo sve vaše životne uloge, pa se stoga brinemo da su rasporedi i radni zahtjevi normalni te da možete dobro uskladiti svoj profesionalni i privatni život.

Tijek zapošljavanja

01
Prijavite se

Pošaljite nam svoju prijavu s životopisom i kratkim motivacijskim pismom.

02
Pregled prijava

Vašu ćemo prijavu pregledati i poslati vam odgovor ili dodatna pitanja.

03
Razgovor

Pozvat ćemo vas na prvi kraći razgovor. U slučaju većeg broja prijava može se održati više krugova.

04
Odluka

U roku od 10 radnih dana javit ćemo vam našu odluku.

05
Pridruživanje timu

Pridružit ćete se timu u svojoj jedinici.