Terensko delo

Povećajte učinkovitost rada na terenu

Optimizirajte usluge na terenu, poboljšajte efikasnost tehničkih timova i povećajte zadovoljstvo klijenata putem ugrađenih procesa, daljinskog nadzora i portala za naručivanje usluga na terenu te praćenje statusa izvršenja. 

Prednosti

Prednosti digitalizacije terenskog rada i prodaje

Naprednim tehnološkim rješenjima bolje i efikasnije rasporedite rad timova na terenu - optimizirajte raspored rada, pratite zalihe i pratite događanja na terenu u stvarnom vremenu. 

Otkrijte, dijagnosticirajte i riješite probleme pomoću IoT tehnologije prije nego što klijenti primijete da je problem nastao. Automatski generirajte i planirajte radne naloge te pošaljite najprikladnije osoblje na teren s podacima o klijentu. 

Omogućite klijentima pristup ključnim podacima poput cijena i ugovora te im omogućite praćenje lokacija tehničara i primanje podsjetnika o statusu usluga. 

Osoblju na terenu omogućite ključne informacije na mobilnim uređajima kako bi mogli brzo i efikasno obavljati svoj posao. Na jednom mjestu omogućite im 360-stupanjski pregled zahtjeva i povijesti kupaca, kao i jednostavan pristup radnim nalozima. 

Do 2025. godine, složeni algoritmi i roboti trebali bi biti odgovorni za naručivanje i raspoređivanje više od 60 posto svih aktivnosti na terenu. 

Želite saznati više o rješenjima terenskog rada?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Prijavite se

Produkti

Povećajte svoje zadovoljstvo kupaca