AllForTeam Portal

Imajte potpuni pregled nad projektima i pojedinačnim dodijeljenim zadacima

Alat pruža jasan i jednostavan pregled projekata, zadataka i utrošenog vremena na projektima. Rješenje je potpuno integrirano sa uslugom Microsoft Dynamics 365 Business Central, koja pruža automatizaciju procesa u pozadini i izvrsnu softversku podršku. 

Prednosti

Vaše potpuno radno okruženje

Portal omogućava upravljanje većim ili manjim projektima s projektnom strukturom koja može biti u obliku liste ili kanban sustava. Svakom projektu možete dodijeliti klijenta, status, rok izvršenja, odgovornu osobu, izvršitelja i prioritet. Pomoću modula za planiranje zaposlenika možete na temelju predviđenog vremena prisutnosti i opterećenosti određene osobe jednostavno i precizno procijeniti kada će osoba biti dostupna za daljnji rad. 

Pomoću uređaja ili terminala za evidentiranje vremena zaposlenici mogu bilježiti vrijeme putem NFC protokola u obliku kartice, privjeska ili naljepnice. Zaposlenici bilježe dolaske, odlaske, službene ili privatne odlaske te odlaske na ručak. Svi podaci su sinkronizirani u portalu AllForTeam i u ERP sustavu - Business Central. Putem portala svaki zaposlenik na vrlo jednostavan i brz način može pratiti evidenciju radnog vremena na dnevnoj, mjesečnoj ili godišnjoj razini. 

Sve podatke o zaposlenicima dobivate na portalu. Na području razvoja osoblja bilježimo godišnje ciljeve i prijedloge, a na području obrazovanja možemo pratiti kojim se edukacijama zaposlenik prisustvovao i koje certifikate već ima. Portal omogućuje module poput "onboardinga", "learninga" i "idea managementa". 

Zahvaljujući modularnosti, možete točno prilagoditi ili dizajnirati potpuno prilagođena rješenja za svoje poslovanje i način rada putem portala AllForTeam. Moduli koji su prilagođeni, kao što su modul podrške, modul putnih naloga i modul liste kontakata, primjeri su takvih prilagođenih modula. Izravne veze poput veze do određenog udaljenog radne površine, baze podataka, razvojnog okruženja ili VPN pristupa također su rezultat prilagođenog razvoja. Svi moduli nastaju nakon prethodne analize stanja i zahtjeva te opisa odabranih funkcionalnosti. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi