Yealink MeetingBoard

Organizirajte moderne i profesionalne poslovne sastanke i video pozive

Video konferencije, sastanci i brainstorming dio su našeg poslovnog svakodnevnice. Yealink MeetingBoard je svestrano rješenje koje u jednom objedinjuje napredni višenamjenski video konferencijski sustav sa zaslonom na dodir, pametnom pločom i još mnogo toga. Tako možete jednim sustavom organizirati besprijekorne video konferencije i produktivne radne sastanke.

Prednosti

Yealink MeetingBoard

Yealink MeetingBoard dostupan je sa veličinom zaslona od 165 cm (65") za manje sastančke sobe ili urede i sa veličinom od 218 cm (86") za veće prostore. U slučaju veće video konferencije možete jednostavno spojiti dva zaslona - jedan za prezentaciju i drugi za sudionike online sastanaka.

Ugrađena kamera s funkcijom umjetne inteligencije prati govornike i osigurava oštru i jasnu sliku te najoptimalnije vidno polje. Visokokvalitetni mikrofoni i zvučnici, opremljeni tehnologijom za uklanjanje šuma, osiguravaju da je zvuk uvijek izvanredan.

MeetingBoard se jednostavno povezuje sa svim alatima za video konferencije, uključujući Microsoft Teams, Zoom, Google Meet i Cisco Webex. Možete birati između različitih mogućnosti povezivanja i dodataka.

MeetingBoard možete koristiti kao ploču koja će jednostavno podijeliti napisani sadržaj s sudionicima video poziva. U slučaju da koristite fizičku ploču, možete pomoću dodatne Content kamere i ugrađenog softvera jednostavno podijeliti taj sadržaj s ostalim online sudionicima.

Tehničke specifikacije

Veličina zaslona 218 cm (86'') ili 165 cm (65'')

Operativni sustav Android

Certificiran za MS Teams /Zoom

Ugrađena kamera s funkcijom umjetne inteligencije

Visokokvalitetni mikrofoni i zvučnici s funkcijom uklanjanja šuma

Integrirana intuitivna pametna ploča

Širok izbor dodatne opreme

Područja primjene

Produkti

Komplementarni proizvodi