Kreativna rješenja

Istaknite se iz mnoštva

S kreativnim i imaginativnim rješenjima osigurat ćemo da se vaše poduzeće i brendovi istaknu iz mnoštva, a vaše poruke će biti čute. Nudimo vam brendiranje, dizajn promotivnih materijala, izradu kreativnih tekstova i različite oblike video prezentacija. Rješenja su prilagođena vašim željama i potrebama, ciljanim kupcima i kanalu objave. 

Prednosti

Oblikujte svoju prisutnost na tržištu

Brendiranje tvrtke ključno je, kako u online nastupu, tako i na tiskanim materijalima. S priručnikom za cjeloviti grafički dizajn ostavit ćete dojam profesionalnosti i slijediti crvenu nit grafičkog dizajna svog poduzeća. U priručniku su većinom primjeri korištenja logotipa, primjeri tiskanih materijala, web objava, vizitki i drugih dokumenata. 

Sadržaji u digitalnom i tiskanom formatu još su uvijek važan dio marketinške i prodajne strategije. Dizajniramo promotivne materijale koji doprinose vašoj uspješnosti i prepoznatljivosti proizvoda, usluge ili cijelog poduzeća. 

Sadržaji su važan dio marketinških materijala i web stranice. Zajedno s vama stvaramo sadržaje koji su privlačni kupcima i govore ono što je bitno i što ih najviše zanima. Sadržaji mogu biti u obliku vijesti, blogova, slogana, pojedinačnih rečenica ili odlomaka, i u mnogim drugim oblicima. 

Video sadržaji su najpopularniji oblik konzumiranja različitih sadržaja. Stvaramo promotivne animirane videozapise u 2D tehnici, snimanje na terenu s audio i video montažom. Dio svakog videa je i odabir prave glazbene podloge koja daje ritam videu i budi emotivne osjećaje pri gledanju. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi