Microsoft Dynamics NAV

Kompletno softversko rješenje

Kompletno softversko rješenje s širokim spektrom modula koji omogućuju raznoliku primjenu, pružajući korisnicima ugodno korisničko iskustvo na kojem uspješne tvrtke temelje svoju digitalnu transformaciju. Na jednom mjestu dobivate sve što vam je potrebno za uspješno poslovanje u vašoj industriji. Pratite prodaju, nabavu, financije, materijalno poslovanje, proizvodnju, usluge, ljudske resurse, projekte i marketing. 

Prednosti

Ostvarite svoje planove

Dugogodišnje prisustvo na tržištu i stabilnost poslovanja u najzahtjevnijim okruženjima zajedno s probojnim i inovativnim pristupom digitalnoj transformaciji pružaju sigurnost ulaganja. Time omogućuje jednostavan nadzor procesa za nesmetano i brzo poslovanje organizacije. Microsoft Dynamics Navision pomaže više od 120.000 tvrtki širom svijeta u uspješnom poslovanju. 

Microsoft Dynamics NAV svakako je najuniverzalniji ERP sustav. Pomoću potpunog pristupa izvornom kodu moguće je mijenjati svaku poslovnu logiku. Takvo okruženje omogućava brzo i ekonomično prilagođavanje strukturiranju procesa i samog sustava razvojnim timovima. 

S Microsoft Dynamics NAV možete biti sigurni da ćete imati sustav u svojem poslovnom procesu koji će rasti s vama i omogućiti vam brojne prilagodbe i proširenja. S našim dugogodišnjim znanjem sigurno ćemo pronaći rješenje za vaše poslovanje. 

Sustav vas usmjerava u ulaganje u prave funkcionalnosti koje stvarno trebate. Dobit ćete modularnu funkcionalnost za upravljanje tvrtkom. Odabrani moduli temelje se na testiranim standardima, što omogućuje brzu implementaciju i održavanje. Širok raspon već razvijenih modula uz pomoć naših programera osigurava vam kvalitetniji proces poslovanja. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Microsoft Dynamic NAV u tvrtki

Rješenja

Povezani proizvodi