AllForUtility

Popolno rješenje za distributere i dobavljače energenata

Cjelokupno rješenje je potpuno integrirano s poslovno-informacijskim sustavom Microsoft Dynamics 365 Business Central i Dynamics NAV. Objedinjuje ideje i koncepte koji se javljaju u brojnim projektima na području distribucije energije, vode, otpada, upravljanja zgradama, naplate parkirališta, najma i drugih rješenja. Rješenje pruža potpunu integraciju svih poslovnih funkcija i poslovnih potreba u jedinstvenom sustavu prilagođenom vašem poslovanju i industriji. 

Prednosti

Zašto odabrati AllForUtility?

S rješenjem AllForUtility Billing Management na primjer, podatke o potrošnji energije pregledavat ćete na pregledan i brz način. Sustav će automatski prikupljati i kombinirati podatke o pretplatnicima te generirati račune na temelju ugovora ili parametara. Također imate mogućnost automatskog generiranja očitavanja i generiranja velikog broja računa te optimiziranje procesa u svom poduzeću. 

Potpuni evidencija i statistika o uklanjanju otpada, planiranje vozila, radnika, područja, potpuno upravljanje otpadnom bilancom u sustavu te podrška skladištenju i sakupljanju. Sve to i još mnogo toga možete upravljati u jednom sustavu koji je uvijek usklađen s propisima. 

Bezhibna komunikacija između odjela, dodjela zadataka te brojne financijske i druge analize dostupne su u modulu za izgradnju energetskih distribucijskih mreža. Osim navedenih prednosti, unutar rješenja možete pratiti i pregledavati zadatke i status izvršenja te imati uvid u cijelu povijest. 

Web portal i mobilna aplikacija AllForUtility na pametan i funkcionalan način uključuju više korisnih aplikacija, istovremeno pružajući visoku razinu zadovoljstva pri korištenju različitih funkcija. U platformu se može integrirati više korisnih aplikacija, a sve podatke objedinjuje u jedinstveno i elegantno rješenje. 

Pogledaj video

Rješenja po mjeri vašeg poslovanja

Rješenja

Povezani proizvodi