Netronic - Visual Advanced Production Scheduler

Automatsko planiranje i programiranje proizvodnje

Izuzetno snažno rješenje koje omogućava optimalno planiranje i simulaciju operacija strojeva, alternativnih strojeva, suradnika uzimajući u obzir dostupne zalihe i kapacitete proizvodnje. Rješenje je prilagodljivo i u potpunosti integrirano u poslovno-informacijski sustav Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Prednosti

Netronic - VAPS

Ganttovim dijagramom planiramo proizvodnju po danima, strojevima, alternativnim strojevima i procesima. Istovremeno možete generirati cjeloviti vizualni pregled opterećenosti kapaciteta i tako lakše utvrditi gdje su uska grla i gdje je optimizacija nužna. Preko funkcije "drag & drop" možete jednostavno i odmah vidjeti posljedice unosa narudžbe i imati podatke o tome kada će narudžba biti izvršena, bez preopterećenja resursa. 

Simulirajte različite scenarije opterećenosti strojeva, usporedite simulacije među sobom i odaberite onu koja vam najviše odgovara. Možete izvršiti simulaciju opterećenosti i operacija te svih radnih naloga u odnosu na postavljeno vremensko razdoblje. Svaka nova simulacija poništava prethodnu i stvara novu koja prepiše sve radne naloge i operacije prema novom unosu. 

Rješenje vam omogućuje prikaz informacija o dostupnom materijalu na temelju proizvodnog naloga. Pregled dostupnosti u boji omogućuje vam da vidite sve proizvodne naloge koji bi se trebali započeti prije najranijeg datuma dostupnosti materijala. Bojenje vas upozorava na operacije, radne naloge i prodajne rokove koji su ugroženi zbog nedostupnosti materijala, preopterećenosti ili drugih problema. 

Prodajni komercijalisti mogu dobiti točan datum isporuke novog ili hitnog naloga koji je u potpunosti usklađen s slobodnim kapacitetima u proizvodnji. Imajte trenutni uvid u promjene rasporeda i resursa kada u plan unesete narudžbu koja nije bila planirana, i tako točno predvidite kada proizvodnja može proizvesti proizvod. 

Grafičko planiranje
Izrada simulacija
Pregled nad kapacitetima
Točni datumi isporuke

Ključne prednosti

Integracija s Microsoft Dynamics 365 Business Central/Nav 

Grafičko planiranje proizvodnje

Izrada simulacija proizvodnih scenarija

Pregled nad opterećenošću kapaciteta

Planiranje proizvodnje po danima, strojevima, procesima

Prognoze proizvodnje i planiranje materijalnih potreba

Funkcija »drag&drop« za unos neplaniranih narudžbi i uvid u promjene rasporeda i resursa

Točan datum isporuke

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Produkti

Povezani proizvodi