Web rješenja

Napredne i pouzdane web stranice i portali

Na sve zasićenijem internetu važnije je nego ikad da vaši proizvodi i usluge ističu iz mase. U tvrtki Business Solutions postavit ćemo naprednu i pouzdanu web stranicu, optimiziranu za sve mobilne uređaje, koja će sadržajno i vizualno odražavati vašu sliku i djelatnost te će biti prijateljska prema korisnicima i vama koji ćete stranicu uređivati. 

Prednosti

Koje su prednosti naših web stranica?

Web stranice su zasnovane na Umbracu, suvremenom open-source sustavu CMS-a, koji ima najviše razine sigurnosnih sustava i nudi brojne mogućnosti prilagodbe i proširenja, uključujući integraciju s ERP sustavom. 

Naš tim dizajnera UX i UI-a pobrinut će se da stranica neće samo biti funkcionalna, već će pružati i vrhunsko korisničko iskustvo, koje će korisnike intuitivno voditi kroz sadržaje i željene akcije te će imati lijep, suvremen izgled. 

Sve naše stranice su prilagođene svim mobilnim uređajima. Dizajnirane su tako da je vrijeme učitavanja maksimalno optimizirano. 

Pomoću B2B portala možete automatizirati prodajne procese i potpuno ih uskladiti s prodajnim informacijama u ERP sustavu (kao što su dogovorene cijene i popusti) te tako izbjeći nepotrebnu komunikaciju i pogreške. 

53% posjetitelja napusti web stranicu ako se učitava duže od 3 sekunde. 

Želite li saznati više o našim web stranicama?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Produkti

Oblikujte iskustvo po mjeri