Microsoft Power Apps

Izradite svoju aplikaciju

Izradite aplikaciju koja će vam i svima ostalima u vašem poslovnom okruženju pomoći u učinkovitijoj suradnji. Riješite probleme s intuitivnim alatom koji ne zahtijeva znanje programiranja. Možete izgraditi platformu na kojoj možete koristiti unaprijed postavljene primjere za izradu prilagođene aplikacije koja je potpuno prilagođena vašem poslovanju. 

Prednosti

Pretvorite ideje u rješenja

Izradite zanimljive i korisne aplikacije koje se mogu prilagoditi bilo kojem uređaju. Koristite funkciju "drag and drop" za izgradnju korisničkog iskustva prilagođenog prema ulogama ili korisnicima. Bez znanja programskog jezika dizajnirajte visoko prilagođena rješenja uključujući lokacijske usluge, videokameru ili samo za vizualizaciju podataka. 

AI Builder omogućuje vam automatsko prepoznavanje proizvoda, predikcije i prognoze na temelju podataka koje ste prethodno unijeli. Možete koristiti funkciju automatskog oblikovanja obrazaca, odredite samo koje podatke želite na obrascu, a umjetna inteligencija brine se za sve ostalo. 

Spremajte podatke i poslovne modele u Azure oblak i iskoristite prednosti s više od 200 dodataka koje možete uključiti i odmah koristiti. Nadogradite svoju Power Apps aplikaciju s profesionalnim programerima i postignite više. 

Iz širokog spektra različitih scenarija aplikacija pretvorite zastarjele i ručne procese u digitalni oblik. Izgradite aplikaciju na temelju modela ili je prilagodite po mjeri. S Power aplikacijama rješavajte poslovne probleme koji su specifični za radno mjesto, ili situacije poput pregleda, prodaje na terenu, mogućnosti plaćanja i marketinških pogleda. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se