Microsoft Project

Pametno planirajte bez ograničenja

Microsoft Project omogućuje organizacijama proaktivno upravljanje iskorištenosti resursa, rano prepoznavanje ograničenja, precizno predviđanje potreba za resursima i poboljšanu selekciju projekata te pravovremeno izvršavanje. Bavite se bilo čime, od malih do velikih projekata. 

Prednosti

Neka upravljanje projektima postane lakše

Obavljajte svoj posao samouvjereno s alatom koji vam omogućuje brzo i jednostavno planiranje zadataka na projektu, čak i ako niste ranije bili u ulozi voditelja projekta. Suradnja među članovima tima moguća je čak i kada ste kod kuće, na poslovnom putu ili na drugom kraju svijeta. 

Iskoristite povezivost između rješenja Microsoft Project i Microsoft Teamsa kako biste omogućili suradnju i upravljanje projektima, uključujući razgovore, sastanke, dijeljenje datoteka i još mnogo toga. 

Pomoću ugrađenog interaktivnog prikaza pregleda statusa projekta i drugih prilagođenih metrika, možete vizualizirati i analizirati najmanje detalje i probleme putem alata Power BI kako biste postigli bolje rezultate. 

Stvorite svoje okruženje i automatizirajte procese rada kako biste održali kontrolu i pregled nad obavljenim radom. Sve to omogućava Cloud hosting - Microsoft Azure, koji je najpouzdaniji oblak za poslovanje na svijetu. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rešitve

Povezani proizvodi