B2B Portali

Ojačajte svoje B2B poslovanje

Za postizanje uspješnog poslovanja, digitalizacija svih poslovnih aktivnosti, uključujući odnose s poslovnim partnerima, je nužna. S naprednim B2B portalima omogućite svojim poslovnim partnerima da komuniciraju s vama jednostavnije i učinkovitije te reguliraju narudžbe i plaćanja, dok vi možete na jednom mjestu pregledavati i upravljati ključnim informacijama o B2B prodajnim aktivnostima. 

Prednosti

Iskoristite potencijal B2B trgovanja

Planirajte i pratite ostvarenje nabavne lanca direktno u svom ERP sustavu – Dynamics 365 Business Central. Pravovremeno otkrijte anomalije i osigurajte kupcima pravovremenu isporuku u skladu s dogovorenom cijenom i očekivanom kvalitetom. 

Za brzu, učinkovitu i kvalitetnu prodaju potrebna je automatizacija procesa. U svom ERP sustavu možete odrediti popuste i cijene o kojima ste se dogovorili s klijentom. Na ovaj način omogućujete klijentu jednostavan i transparentan način korištenja portala ili web trgovine. 

Zbog ugrađene automatizacije prodajnog procesa i stanja zaliha, značajno se smanjuje mogućnost pogrešaka, vrijeme narudžbe i obrade narudžbi. Obradite veću količinu narudžbi u kraćem vremenu. 

Korisnici koji naiđu na spore i neodzivne web stranice, odlaze i ne vraćaju se na njih. Pravilan razvoj i optimizacija web stranice omogućuju njen brzi i uspješni rad. Portali i web stranice, razvijeni u Umbraco sustavu, omogućuju brzo i učinkovito rad na svim uređajima. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi