Digitalni marketing

Napredna rješenja za marketing prilagođena vama

Na temelju specifičnosti industrije u kojoj poslujete i poznavanja vaše ciljne skupine, razvit ćemo učinkovite i ciljano usmjerene digitalne marketinške aktivnosti koje će na vaše web mjesto dovesti željenu ciljnu skupinu - potencijalne kupce. S dobrom i uvjerljivom sadržajem te redovitom komunikacijom na webu, e-poštom, na društvenim mrežama i s chatbotovima, pomoći ćemo vam u jačanju veza i pretvoriti potencijalne klijente u vjerne kupce. 

Prednosti

Optimizirajte svoj marketing

Za oglašavanje na webu uglavnom se koristi oglašavanje tipa "pay-per-click" ili PPC. To su uglavnom oglasi koji se pozicioniraju na vrhu web pretraživača (SERP). Svaki klik na takav oglas naplaćuje se po kliku i iznimno su učinkoviti kada želimo ciljati na web korisnike s specifičnim interesima ili ponašanjem. Potrebno je razlikovati plaćene posjete i organske, koje nisu plaćene. 

SEO je akronim koji koristimo pri optimizaciji web stranice ili web trgovine. SEO ili "Search engine optimisation" je proces optimizacije teksta i tehničkih postavki na vašoj web stranici, kao što su ključne riječi, relevantni proizvodi/usluge ili slijed određenih ključnih riječi. SEO privlači posjetitelje na vaše web mjesto na temelju relevantnosti njihove pretrage i tako podiže vašu web stranicu na višu poziciju u organskoj web pretrazi. 

Društvene mreže, poput Facebooka, Instagrama i LinkedIna, su alati kojima dosežemo ciljanu publiku. Nije dovoljno samo biti registriran na društvenim mrežama, već je potrebno njegovati stvoreni profil s relevantnim sadržajem. S pravim sadržajem i oglašavanjem privući ćemo nove pratitelje, "likeove" i dijeljenje sadržaja koji su važni za rast i popularnost profila. 

Platforme poput Dynamics 365 Marketinga objedinjuju sve podatke na jednom mjestu i olakšavaju vaš posao u traženju podataka i marketinškim analizama. S automatizacijom procesa u svom poslovanju postići ćete bolje rezultate i učinkovitost. Možete automatizirati slanje e-pošte, objave, postprodajne aktivnosti, poput remarketinga, itd. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi