IoT - Rješenja interneta stvari

Uspostavite suvremene i povezane radne okoline

U poduzeću Business Solutions razvijamo praktična i učinkovita rješenja u području interneta stvari namijenjena poslovnoj i industrijskoj uporabi, posebno u kontekstu automatizacije procesa i kontrole pristupa. Povezivanjem uređaja i omogućavanjem međusobne komunikacije i razmjene podataka pomažemo poduzećima uspostaviti suvremene i napredne radne okoline u kojima su poslovni i operativni procesi automatizirani, nadzirani i povezani u jedinstvenu poslovnu logiku. 

Prednosti

Prednosti korištenja IoT rješenja

Z naprednimi rešitvami interneta stvari pomagamo vzpostaviti sodobna in napredna delovna okolja, kjer so poslovni in operativni procesi avtomatizirani, nadzorovani in povezani v enotno poslovno logiko.

Pomoću platforme poput allforsmartfactory, možete na jednom mjestu pratiti podatke o količini proizvedenih proizvoda, utrošenom vremenu, pogreškama, otpadu i na taj način optimizirati procese u proizvodnji, povećati učinkovitost i smanjiti mogućnost pogrešaka. 

Rješenjem poput Power Attendance, možete zaštiti prostor od neovlaštenog pristupa i istovremeno omogućiti praćenje korištenja zaštićenih prostora. 

Prednost IoT rješenja je da su povezana sa ERP sustavom Business Central i time integrirana u cjelokupni poslovni i proizvodni proces poduzeća. 

Poduzeća očekuju da će IoT i druge digitalne tehnologije poboljšati učinkovitost za 12 posto. 

Želite saznati više o rješenjima interneta stvari?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Prijavite se

Produkti

Optimizirajte svoje procese