Umbraco web stranice

Vodeći sustav za upravljanje sadržajem - CMS

Izradite web stranicu s vodećim open-source sustavom koji koristi već više od 500.000 web stranica. S Umbraco sustavom dobivate upravljač sadržaja, poznat po svojoj prilagodljivosti i izvanrednom iskustvu uređivanja sadržaja. 

Prednosti

Vaš sadržaj na vaš način

Upravljajte sadržajem jednostavno i brzo putem preglednog i intuitivnog sučelja. Prije svake objave, sadržaj možete spremiti u pregled i optimizirati ga za sve uređaje kako biste postigli izgled ili oblik koji želite. Jednostavno pohranite fotografije s integriranom medijskom knjižnicom. 

Bez obzira gradite li jednostavnu web stranicu ili naprednu web trgovinu, Umbraco je pravi izbor. Cjelokupni sustav izgrađen je na najboljem i najinovativnijem cloud sustavu Microsoft Azure. 

Omogućite svojim kupcima pravovremenu isporuku i po dogovorenoj cijeni s integracijom ERP sustava. Pratite i planirajte stanje zaliha, oblikujte cijene proizvoda, stvorite popuste i pratite realizaciju prodaje. 

Svaki projekt ima različite potrebe i zahtjeve, da ne bi preopteretili sustav nepotrebnim gumbima i funkcijama, Umbraco nudi beskrajne mogućnosti prilagodbe i proširenja sustava i pojedinačnih funkcija. Na taj način možete nadograditi svoju web stranicu ili portal bez ograničenja. 

Certificirani Umbraco partner

Jer uvijek težimo najboljim i dugoročnim rješenjima, ponosni smo što smo certificirani partner web rješenja Umbraco. To nam omogućava da smo stalno u korak s trendovima i novostima u web tehnologijama i rješenjima, koja stavljaju korisničko iskustvo na prvo mjesto. Naš tim broji već više od 15 stručnjaka. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi