Rad u uredu

Uspostavite suvremeno i agilno radno okruženje

Ono što zovemo 'rad u uredu' danas se može odvijati bilo gdje i bilo kada te je više vezano za učinkovite digitalne alate i rješenja koji omogućuju brzo, učinkovito i agilno rad. S rješenjima kao što su Microsoft 365, SharePoint i Power DMS, možete uspostaviti suvremeno radno okruženje, znatno pojednostaviti svakodnevne zadatke i poboljšati učinkovitost i zadovoljstvo zaposlenika. 

Prednosti

Prednosti suvremenog i agilnog radnog okruženja

S pomoću rješenja Microsoft Teams možete na jednom mjestu upravljati komunikacijom, dijeljenjem i pohranom dokumenata te općom organizacijom svojih timova. Uspostavite mogućnost lakše udaljene suradnje i napredna rješenja za video pozive i konferencije u tvrtki. 

Microsoft 365 nudi sveobuhvatnu kolekciju najpopularnijih programa, kao što su Word, PowerPoint, Excel, i dodatnih alata, kao što su Teams, SharePoint, OneDrive, s kojima ćete moći uspostaviti učinkoviti ured u oblaku i omogućiti zaposlenicima da rade bilo gdje i bilo kada. 

SharePoint je robusna i agilna platforma pomoću koje možete centralizirati sve podatke u tvrtki. Zaposlenici mogu stvarati web mjesta za suradnju, putem kojih mogu dijeliti informacije i upravljati dokumentima od početka do kraja, čime se olakšava i poboljšava povezanost u suradnji. 

S modernim dokumentacijskim sustavom Power DMS moći ćete osigurati brži protok dokumenata u tvrtki, smanjiti troškove rukovanja dokumentima te učinkovito pristupati dokumentima i informacijama bilo gdje i bilo kada. 

Poboljšajte svoju produktivnost i do 80 % s programima za suvremeno radno okruženje. 

želite saznati kako uspostaviti suvremeno i agilno radno okruženje?

Prijavite se za besplatnu konzultaciju.
Prijavite se

Produkti

Budite agilniji u poslovanju

Zadovoljni uporabniki 

Z uvedbo MS Teams smo pridobili učinkovito orodje za komunikacijo, upravljanje z dokumenti in digitalizacijo poslovnih procesov. S podjetjem sodelujemo že mnogo let, saj jih ne smatramo samo za IT partnerja, ampak za del ekipe, ki deluje enako odgovorno in skrbno, kot da so del našega podjetja.

Instrumentation Technologies
Elvis Janežič, Direktor