HRM - Kadrovska služba

Uspostavite suvremeno radno okruženje

Zaposlenici su najveće bogatstvo tvrtke. Svaka tvrtka koja želi uspjeti, gradi svoj uspjeh na zaposlenicima. 21. stoljeće preokreće tradicionalne načine upravljanja zaposlenicima i zahtijeva suvremene pristupe i rješenja, pomoću kojih možemo uspostavljati suvremena radna mjesta koja odgovaraju promjenjivom okruženju i zahtjevima novodobnih kadrova. 

Prednosti

Koje su prednosti digitalnih rješenja?

Automatizacija i pametna upotreba softvera omogućuje brzo donošenje odluka i prilagođavanje promjenjivim poslovnim procesima i zakonskim zahtjevima. Ubrzajte rutinske i administrativne postupke te lakše i učinkovitije upravljajte zaposlenicima. 

Pomoću ugrađene analitike dobijte uvid u ključne kadrovske informacije i donosite bolje i promišljenije odluke o najvećoj vrijednosti – svojim zaposlenicima. 

Dobijte sustav koji je potpuno integriran s vašim poslovno-informacijskim sustavom, ima kratak vrijeme odziva, brzo reagira na zakonodavne promjene i jednostavan je za upotrebu. 

Pratite potrošnju radnog vremena u režiji, proizvodnji i na terenu, poboljšajte planiranje rada i pojednostavite sustav obračuna plaća. 

51 % tvrtki je u posljednje tri godine ažuriralo svoj sustav upravljanja kadrovima pomoću digitalne tehnologije. 

Želite saznati više o rješenjima na području upravljanja kadrovima?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Produkti

Prilagođena rješenja za vaše poslovanje