Power Registration & Planning

Napredno vođenje i planiranje radnog vremena zaposlenika

Pratite evidenciju radnog vremena zaposlenika na inovativan i jednostavan način. Koristite podatke za analizu i donošenje boljih odluka u projektima, te omogućite zaposlenicima jasan pregled njihovog radnog vremena, godišnjih odmora, izlazaka i mnogo više. 

Prednosti

Jasan i inovativan pregled vremena

Pomoću terminala bilježite dolaske i odlaske s radnog mjesta te evidentirajte izlaske na ručak, službene putove i privatne izlaske. Zaposlenici evidentiraju svoje prisustvo putem NFC čitača s NFC čipom. Evidencija se prikazuje na dnevnoj i mjesečnoj razini. 

Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom sučelju, možete brzo i učinkovito mjeriti učinkovitost pojedinog zaposlenika ili grupe zaposlenika. Planirajte i imajte pregled zauzetosti i utrošenog vremena na projektima ili imajte kontrolu nad smjenama u proizvodnji i administraciji. 

Bilježite i planirajte odsutnosti zaposlenika te njihovu zamjenu. Potvrđujte i imajte pregled svih vrsta odsutnosti, uključujući sustav obavještavanja o odobrenju ili odbijanju zahtjeva. 

Oblikujte izvješća koja sadrže podatke o redovitom radu, prekovremenim satima, godišnjim odmorima, radu za vrijeme praznika, ručkovima i službenim putovanjima, te omogućite automatizirane unose u svoj ERP sustav radi izračuna plaća. Putem aplikacije možete pripremiti točne izračune čak i za zaposlene s prilagođenim ili skraćenim radnim vremenom. 

Registracija radnog vremena
Planiranje radnog vremena
Vođenje evidencije o odsutnostima
Priprema podataka za plaće

Ključne prednosti

Registracija prisutnosti s namjenskim terminalom i NFC tehnologijom

Planiranje rada i pregled nad zauzetosti zaposlenika i potrošenih sati

Evidencija i planiranje odsutnosti, sustav odobravanja godišnjeg odmora

Priprema podataka za plaće

Povezivost s ERP sustavom

Intuitivno korisničko sučelje

Podaci u stvarnom vremenu

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi