AllForAdriatics Lokalizacija

Lokalizacija za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu

Koristite softverski alat prilagođen lokalnim zakonima i jeziku. Razvili smo softversko proširenje koje je dio poslovno-informacijskog sustava Microsoft Dynamics 365 Business Central i ima certifikat Microsoftove potvrđene rješenja. Djelujte unutar iste baze podataka, čak i ako imate tvrtke u drugim zemljama. Funkcionalnosti proširenja AllForAdriatics obuhvaćaju područja Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. 

Prednosti

Viša prilagodljivost

Upravljajte podacima sigurno i točno tijekom cijelog poslovnog procesa. Koristite funkcionalnosti koje vam omogućuju precizan pregled, regulaciju i kalkulaciju poreznih izvještaja. 

Osigurajte sveobuhvatnu podršku za računovodstvo na više različitih računa ili skupina računa. Smanjite mogućnost pogrešaka s digitalnim e-računima koji vam omogućuju automatizaciju procesa i smanjenje ručnog rada. 

Koristite više od 100 dodatnih i nadopunjenih izvješća koja omogućavaju izdavanje izvješća u skladu s lokalnim zakonodavstvom. Pristupajte godišnjim izvješćima, oblikujte obrasce za porez na dobit ili pristupajte statistikama financijskih računa. 

Dobijte prilagodljivost i brzinu poslovanja s ručnim terminalima i naprednijim izvješćima o zalihama. Upravljajte radnim nalozima i postavite lokacije komponenti i proizvoda prema proizvodnom odjelu. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi