Predstavitvene web stranice

Moderna i pouzdana web stranica

Web stranica koja nema podstranica. Sve informacije su na naslovnoj stranici. Njihova ključna prednost je da pružaju sve informacije na brz i jednostavan način te su jednostavnije za produkciju i uređivanje. Prikladne su kako za manja poduzeća i start-upe, tako i za sve one koji žele istaknuti samostalni projekt ili proizvod. 

Prednosti

Personalizirajte svoju web stranicu

Za vas ćemo postaviti naprednu i pouzdanu web stranicu, optimiziranu za sve mobilne uređaje, koja će i sadržajno i dizajnerski odražavati vašu sliku i djelatnost te će biti prijateljska prema korisnicima i prema vama koji ćete uređivati stranicu. 

Web stranice su zasnovane na Umbracu, suvremenom open-source sustavu CMS, koji ima sigurnosne sustave na najvišoj razini i nudi brojne mogućnosti prilagodbe i proširenja, uključujući integraciju s ERP sustavom koji omogućuje real-time ažuriranje cijena, zaliha, artikala ili sadržaja. 

Neka vaši proizvodi ili usluge dobiju značaj na internetu. Predstavitvena web stranica je prvi korak u svijet digitalnog oglašavanja i promocije vašeg branda. Oblikujte web stranicu prema svojim željama i potrebama bez nepotrebnih funkcionalnosti. 

S osnovnom web analitikom uvijek ćete imati dostupne podatke o posjetima, otvorenim sesijama, izlazima i klikovima na svojoj web stranici. S promišljenim odlukama, optimizirat ćete svoju web stranicu za posjetitelje koji češće posjećuju web stranicu. 

Želite znati više?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Pretplatite se

Rješenja

Povezani proizvodi