01

Financije

Nadzorne ploče omogućuju vam neposredan uvid u stanje financija u stvarnom vremenu, kad god i gdje god želite. Na raspolaganju su vam financijski podaci i izvještaji za poslovno planiranje, kontroling, upravljanje i zakonsko izvještavanje.

02

Proizvodnja

Automatizacijom rutinskih zadataka, od kreiranja i pokretanja radnih naloga do planiranja i nadzora proizvodnje, povećavate učinkovitost strojeva i postrojenja, smanjujete zalihe i oslobađate resurse za prihvaćanje konkretnijih i složenijih narudžbi.

03

Usluge

Povećajte zadovoljstvo kupaca vaših proizvoda preko upravljanja kvalitetnim prodajnim uslugama, od nadgledanja narudžbi za usluge i raspoređivanja servisnih timova i tehničkih resursa, do uvida u ispunjavanje zahtjeva za uslugu.

04

Upravljanje kadrima

Oslobodite kadrovsku funkciju od ručnog prikupljanja podataka za računovodstvo i izvještavanje o plaćama, bonusima i troškovima putovanja. Povećajte učinkovitost administracije, pojednostavite praćenje poslovne uspješnosti i steknite vrijeme za implementaciju strateških kadrovskih procesa.

05

Prodaja

Automatizirani procesi, poput pripreme ponuda i ugovora, omogućuju vam da se u potpunosti usredotočite na svoje kupce i izgradite odnose s njima.

06

Lanac opskrbe

Uspostavite pametno upravljanje zalihama, kako biste iskoristili kapital za rast i razvoj vašeg poslovanja. Uz pomoć nadzorne ploče i poslovnog izvještavanja, osigurati ćete sebi informacije za vrhunsku brigu o kupcima.


Hitrejše in boljše opravljanje dela s najnovejšim ERP sistemom. Poenostavljeni poslovni procesi s pomočjo modernega ERP sistema. ERP integracija z raličnimi aplikacijami. Obvladovanje vseh ravni poslovanja.
Ohišje belega MacBook računalnika.

Zašto?

Uz znanje i rješenja kompanije Business Solutions, dobivate više od običnog ERP sustava. Optimiziramo vaše poslovne procese i prilagođavamo sustav tako da podržava vašu poslovnu učinkovitost i konkurentsku prednost najbolje što može. Modularno zasnovan ERP sustav omogućuje vam postupno uvođenje sustava, u skladu s poslovnim zahtjevima i realnim mogućnostima.

Započnite projekt s nama
i danas promijenite posao

Upit

Zadovoljni uporabniki

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Head of commercial department and assistance

»CRM rješenje omogućuje nam jedinstveno upravljanje prodajnim mogućnostima i učinkovito upravljanje prodajnim lijevkom. I dalje nastavljamo graditi sustav primjenom ostalih poslovnih područja.«

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, administrator

»Microsoft CRM rješenje omogućuje nam učinkovit i transparentan rad s našim kupcima. Toplo preporučujem«

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Assistant director

»Uz pomoć Business Solutions i internetske trgovine Magento, dobili smo učinkovit alat za prodajne mogućnosti u našem poduzeću. Integracija s poslovnim informacijskim sustavom Dynamics NAV djeluje besprijekorno.«

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, CFO and Head of Power BI project

»Pomoću Microsoft Power BI dobili smo jednostavan, brz i potpun pregled dinamike u postojećim poslovnim procesima. Poslovni podaci koji nisu korišteni za obradu postali su vrijedna informacija za praćenje rada i donošenje poslovnih odluka pomoću Power BI.«

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Director

»Korištenje Power BI omogućava nam brzu i učinkovitu prodaju, isporuku, pregled potrošnog materijala itd. Primjenjujući ga, dobili smo pregled cjelokupnog poslovanja, dok nam u isto vrijeme Power BI omogućava jednostavan kontakt s kupcima i dobavljačima.«