“Povezujemo i razvijamo talentirane, angažirane i kreativne stručnjake.”

Svi članovi tima doprinose rastu, razvoju i dugoročnom uspjehu naših klijenata. Mi povećavamo vrijednost primjenom prilagođenih poslovnih rješenja koja se većinom temelje na Microsoft rješenjima. Na čelu naših operacija je naš sluh za klijente, što je činjenica koja se potvrđuje kroz posljednjih 20 godina s više od 400 jedinstvenih implementacija poslovnih informacijskih rješenja.  

Tvrtkama nudimo novu razinu uključenosti zaposlenika, kupaca i dobavljača putem pametnih digitalnih usluga, internetskih trgovina i web portala. Uz profesionalne usluge na području savjetovanja, razvoja, implementacije i održavanja hardvera i softvera, nudimo podršku za sve razine poslovnog informacijskog sustava na jednom mjestu – od lokalne informacijske i komunikacijske infrastrukture do modernog poslovanja temeljenog na umjetnoj inteligenciji u 'oblaku'. 

„Povećavamo dodanu vrijednost.“

Povećavamo, primjenjujemo i održavamo moderna, cjelovita i prilagodljiva informacijska rješenja i usluge s kojima organizacije djeluju pametnije, inoviraju poslovne procese i poboljšavaju učinkovitost.

Usavršavanjem najboljih poslovnih praksi, najnovijih tehnologija i projektnog pristupa podržavamo sve posebnosti Vaših poslovnih procesa i pripremamo Vas za brzi odgovor na tržišne promjene, poboljšanja u organizaciji i nove poslovne modele.

„Pokrivamo četiri ključna polja u svijetu informacijske tehnologije.“

Poslovna rješenja 

Tražite li moderan ERP ili CRM sustav? Želite digitalizirati svoje proizvode i usluge? Vodeći smo pružatelj poslovnih rješenja za tvrtke svih veličina i aktivnosti. Primjenjujemo vodeća Microsoft Dynamics poslovna rješenja koja prilagođavamo posebnostima poslovanja klijenata. Razvijamo vlastita dodatna rješenja za razna poslovna područja i rješenja specifična za industriju. 

 

Web rješenja 

Uključite svoje kupce u prodajni proces sve do stvaranja proizvoda i ponudite im odlično iskustvo pri kupovini. Pojačajte suradnju između zaposlenika i dobavljača u svrhu brige o kupcima. Pomoću internetskih trgovina, web portala,  usluga za grupni i mobilni rad povećavamo prodaju, poboljšavamo osobnu produktivnost i optimiziramo poslovanje. 

Sustavna rješenja 

Učinkovito poslovanje treba vrhunsku informacijsku i komunikacijsku infrastrukturu. Osiguravamo cjelovitu paletu sistemskih rješenja i usluga, od izgradnje poslovnih komunikacijskih mreža do servera i skladišnog sustava, te korisničkog okruženja s kojima implementirate sigurnu, pouzdanu, učinkovitu i visoko dostupnu podršku poslovnih procesa. 

 

Rješenja u 'oblaku' 

Potrebna su Vam agilna informacijska rješenja koja su uvijek u skladu sa Vašim stvarnim poslovnim zahtjevima? S najmodernijim poslovnim i infrastrukturnim rješenjima u ‘oblaku’, dopuštamo Vam da podržite rast poslovanja bez ikakvih skrivenih troškova. Stvaramo sigurno okruženje za Vaše podatke i lagan rad i testiranje novih inovativnih digitalnih rješenja.  

Vaše ciljeve ostvarujemo uz pomoć najboljih sustava:

         

Četiri ključne komponente za potpuni uspjeh

01

Najbolje poslovne prakse

Usavršavanjem najboljih poslovnih metoda, najnovijih tehnologija i projektnim pristupom podržavamo sve posebnosti poslovnih procesa kupaca i pripremamo ih za brz odgovor na promjene na tržištu, poboljšanja u organizaciji i nove poslovne modele.

02

Najbolje poslovne prakse

Usavršavanjem najboljih poslovnih metoda, najnovijih tehnologija i projektnim pristupom podržavamo sve posebnosti poslovnih procesa kupaca i pripremamo ih za brz odgovor na promjene na tržištu, poboljšanja u organizaciji i nove poslovne modele.

03

Snaga kreativnog razvoja

Na temelju standardnih tehnologija razvili smo preko 30 vlastitih rješenja u područjima kao što su upravljanje odnosima s kupcima i dobavljačima, upravljanje maloprodajom i veleprodajom, upravljanje skladištem i logistikom, planiranje i praćenje proizvodnje, upravljanje radnim vremenom i upravljanje sadržajem.

04

Portfolio poslovnih i tehničkih rješenja

Svakom kupcu želimo ponudiiti najbolje rješenje sa gledišta lakoće korištenja, učinkovitosti outsourcinga poslovnih procesa, sigurnosti i cijene. Zbog toga naši stručnjaci posjeduju više od 200 certifikata iz svih područja informiranja i komunikacije.

Mediji o nas