01

Poslovanje bez papira

Prednost dokumentacijskog sustava je što on podržava ne samo digitalne dokumente, već I operacije povezane sa gore navedenim dokumentima. To znači da se poslovni procesi mogu odvijati potpuno bez papirnatih dokumenata kako u internom poslovanju tako i u poslovanju s dobavljačima i kupcima.

02

Brzina informacija

Prave informacije u pravo vrijeme ključne su za donošenje učinkovite poslovne odluke. U sustavu dokumenata informacije su dostupne uvijek, a kada ste uključeni u digitalni proces rada, sustav vam automatski daje informacije - upravo one koje su vam potrebne za izvršavanje zadatka.

03

Poslovni procesi

Dobar DMS sustav poput Power DMS-a osigurava vam plaćanje i svih ostalih zaduženja na vrijeme. Kroz uređenu dokumentaciju i pojednostavljene procese, možete povećati funkcionalnost procesa i istovremeno digitalno dovršiti sve procese, poput primanja narudžbe od kupca do isporuke.

04

Upravljanje dokumentima

Moderni dokumentni sustav omogućuje jednostavno i učinkovito upravljanje ulaznim i odlaznim dokumentima kao i internim dokumentima. Sustav olakšava snimanje dokumenata tehnologijama poput optičkog prepoznavanja dokumenata (OCR) i automatskog čitanja elektronskih dokumenata (npr. E-računa). Korisnici pristupaju dokumentima bilo kada i bilo gdje, na svim uređajima. Osim upravljanja trenutnim zbirkama dokumenata, podržava arhiviranje dokumenata, praćenje kao i upravljanje različitim verzijama dokumenata.

05

Integracija

ovezivanje dokumentacijskog sustava s drugim poslovnim rješenjima kao što su ERP, CRM i HRM, podržava automatizaciju radnog procesa. Poslovni procesi postaju mnogo pojednostavljeniji i kvalitetniji, jer se radni zadaci odrađuju brzo i bez grešaka.


Urejena in enostavna kolaboracija zaposlenih. Hitrejše obvladovanje dokumentov direktno v sistemu Dynamics NAV - Navision. Avtomatizacija skeniranih dokumentov. Izboljšani procesni tok in povezljivost delovnih nalogov, kosovnic in risb.
Ohišje belega MacBook računalnika.

Zašto?

Uz znanje i rješenja tvrtke Business Solutions, dobivate moderan dokumentni sustav koji vam omogućuje jednostavno i učinkovito upravljanje dokumentacijom.

Započnite projekt s nama
i danas promijenite posao

Upit

Zadovoljni uporabniki

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Head of commercial department and assistance

»CRM rješenje omogućuje nam jedinstveno upravljanje prodajnim mogućnostima i učinkovito upravljanje prodajnim lijevkom. I dalje nastavljamo graditi sustav primjenom ostalih poslovnih područja.«

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, administrator

»Microsoft CRM rješenje omogućuje nam učinkovit i transparentan rad s našim kupcima. Toplo preporučujem«

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Assistant director

»Uz pomoć Business Solutions i internetske trgovine Magento, dobili smo učinkovit alat za prodajne mogućnosti u našem poduzeću. Integracija s poslovnim informacijskim sustavom Dynamics NAV djeluje besprijekorno.«

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, CFO and Head of Power BI project

»Pomoću Microsoft Power BI dobili smo jednostavan, brz i potpun pregled dinamike u postojećim poslovnim procesima. Poslovni podaci koji nisu korišteni za obradu postali su vrijedna informacija za praćenje rada i donošenje poslovnih odluka pomoću Power BI.«

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Director

»Korištenje Power BI omogućava nam brzu i učinkovitu prodaju, isporuku, pregled potrošnog materijala itd. Primjenjujući ga, dobili smo pregled cjelokupnog poslovanja, dok nam u isto vrijeme Power BI omogućava jednostavan kontakt s kupcima i dobavljačima.«